måndag 15 september 2008

Vad göra?

Jag har massor med:
  • Äpplen
  • Dill
  • Persilja

Vad göra? Har du något bra tips?

7 kommentarer:

Anonym sa...

Äppelpajer i mängd mängd och frysa in så att man klarar sig hela vintern! Det hade jag gjort iaf!

Rebecca sa...

Dillpesto är gott! Antingen till lax, eller i en varm potatissallad.

lina sa...

Gott att blanda ner äpplen i en rotfruktspytt, och att blanda i persilja innan servering!

fruktsallad sa...

Millan: äppelpaj är förvisso gott, men sådant vill jag inte frestar i frysen. ;) Tack ändå för tipset!

Rebecca: Dillpesto har jag faktiskt på min lista att jag ska göra! Det verkar super, fast jag har aldrig gjort det förut!

Lina: Rotfruktspytt har jag aldrig vågat mig på att göra någon gång. Tror att det är svårt att få bra i pannan. Behöver man förkoka?

Anonym sa...

Torka äppelringar! Det är alltid gott som snacks.
mvh smillasplats.blogg.se

fruktsallad sa...

smilla: just det, äppelringar, det gjorde jag något år. Hade äpplen hängande överallt! :)

lina sa...

Jag tycker det blir bättre att förkoka, annars tar det så himla lång tid. Annars kan du ju göra pytten i ugnen, och tillsätta stekta äppelbitar.