fredag 24 augusti 2007

Snabblunch med svamp


Jag ser alltid till att ha ett gäng färska champinjoner hemma. Det är perfekt att skiva upp och steka tillsammans med lite lök, salt och peppar. Mums. Idag blev det fullkornspasta och en blandning av champinjoner, lök, spenat, keso och fetaost. Gott!

1 portion

4 stora champinjoner, skivade
½ rödlök, skivad
1 liten pressad vitlöksklyfta
två rejäla nävar färsk spenat, sköljd och avrunnen
salt, peppar
en klick keso
en liten bit feta

Stek svampen i lite olja tillsammans med rödlök och vitlök. Låt vätskan koka bort och ge färg åt svampen. Tillsätt spenaten och låt fräsa med. Låt vätskan koka bort. Salta och peppra. Lägg i en klick keso och rör om. Låt det bara bli varmt så smälter keson gott. Smula över fetaost.

Inga kommentarer: