torsdag 15 maj 2008

Inspiration till tusen!

Ja, denna vecka har väl inte varit alltför nytänkande. Igår åt vi spagetti och köttfärssås och idag italiensk kycklingsoppa. Gott och uppskattat av barnen. Men tråkigt för mig som inte kan blogga recept. ;) Däremot har jag varit i himmelriket några dagar då jag fått mycket inspiration från olika håll:

Nytt nummer av Allt om mat.

Nytt nummer av Buffé.

Monikas mat på tv4 - den kvinnan lagar så mycket gott! Idag gjorde hon t ex en potatissallad med jordgubbar som såg så god ut.

Niklas mat på svt - gillar egentligen inte honom men idag gjorde han en hel del som såg gott ut, t ex vårrullar och en cashewnötsdip.

Min kompis M gav mig receptet på en chokladkolapaj som jag bara måste testa! Mums!

Arlas nya receptfolder - Sommarfest à la Provence - massor med goda recept!

Icas nya receptfolder - för sommarens olika tillfällen... även här mycket gott!

Jag har så smått börjat tänka på midsommaraftons meny... Jag brukar ha lite traditionellt men blanda upp med en hel del nytt. Det är inte långt kvar! Och nästa helg får vi besök av familjen G, funderar lite på den menyn med... Det ska bli kul!

5 kommentarer:

meadagar sa...

Jag brukar inte heller tycka om Niklas mat, men eftersom han besökte Renée så fastnade även jag i det programmet. Det var synd att jag inte såg hela programmet.

Kram!

meadagar sa...

Renée har förresten också skrivit flera bra böcker. Hon har en underbar matfilosofi och underbara vegetariska recept så det passar mig perfekt!

Kram igen!

Fridas Kök sa...

Jag såg också Monikas mat och den supersmarriga potatissalladen med jordgubbar. Lite annorlunda men jag tror den är himlans god. :-)

Fina Fröken sa...

Synd att jag inte kan komma på midsommar ... annars hade jag bjudit in mig själv :-D :-D

Trevlig helg!

Fina Fröken sa...

Japp, så är det. Och det är ju inte så dumt det heller :-D