söndag 18 maj 2008

Födelsedagskalas

Vi har tillbringat dagen hos svärföräldrarna eftersom svärmor fyller år i veckan. Det var hemskt ruggigt väder idag så jag har knappt varit ute. Barnen tyckte det var kul att farmor fyllde år eftersom det bjöds på tårta, en Hallonprincess. Det sades (själv gillar jag INTE tårta - tänk att det finns onyttigheter jag inte tycker om, det var väl bra...) att den var jättegod och kändes fräschare än vanlig grön princesstårta.

Svärfar lagade som vanligt mat för ett helt kompani så alla som ville fick matlådor med sig hem. :) Det var sill och potatis. Ägg. Potatisgratäng och olika sorters kallskuret såsom kassler, rostbiff och kalkon. Potatissallad. Mimosasallad. Grönsallad. Bröd och ost. Säkert något jag missat!

Barnen somnade i bilen hem och nu har jag suttit en timme med jobb. Betygstider nu!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hejsan tjejen!
Tack för matinspiration, du gör ett jättebra jobb med bloggen. Även om jag inte skriver så ofta så tittar jag varje dag. Ska laga din italienska kycklingsoppa i kväll. Det var ett tag sen nu, gå in på Lovas ankomstgrupp på aff så kan du se att det varit oroliga tider här men nu känns det mycket bättre. Kramar från K

fruktsallad sa...

Oj, här kommer massvis med kramar från oss! Vad jobbigt för er!

Hoppas att soppan smakade!

Kram!