onsdag 7 november 2007

Biffstroganoff med kokos


Åh, idag åt sonen med glädje och det var trevligt för han har allt blivit lite kinkig på sistone (eller är det den knäppa mamman som bara ska testa nya saker hela tiden?!). Jag serverade fullkornsris till och DET var längesen. Jag har varit helt såld på bulgur och quinoa en tid att jag glömt hur gott riset är! :) Passar nog med pasta till också! Vi hade ugnsbakade grönsaker till, så himla gott!


Till 2 vuxna och 2 barn (eller om man är jättehungrig kanske 2 vuxna...)

ca 350 g lövbiff, strimlad
1 liten gul lök, hackad
½ msk margarin
3 msk tomatpuré
1½ dl Kelda kokos (man kan ta hela förpackningen om man vill!)
1 dl mjölk
1 msk kycklingfond
salt, peppar

Bryn lövbiff och lök några minuter i en stekpanna. Tillsätt tomatpuré och rör om. Häll i "kokosmjölk" och mjölk. Tillsätt kycklingfond och låt puttra ca 5-10 minuter. Smaka av med salt och peppar.

Inga kommentarer: