Dessa grönsaker är ett perfekt tillbehör och jag kan äta dem jämt! :) Mängderna får man själv anpassa efter hur många man är som ska äta...
Lägg i en långpanna:
färska champinjoner, delade
squash, grovt skuren
rödlök i klyftor
paprika i grova bitar, gärna olika färger
vitlök, hackad
Strö/häll över:
torkad basilika (eller annan örtkrydda), snåla inte
salt
2 tsk olivolja
2 tsk olivolja
2 tsk vit balsamvinäger
Blanda samman ordentligt. Tillaga i ugnen, 225 grader, ca 15-20 minuter.
Lägg på tomater, vanliga eller cocktail (använder du vanliga får du skära dem i grova bitar) och ugnsbaka ytterligare 15 minuter ungefär.
Lägg ruccola på ett stort fat och lägg på de varma grönsakerna när det är färdiga. Strö över rostade, saltade solrosfrön.
1 kommentar:
åh jag skäms för att brevet blev så sent!! glömde dessutom att lägga på det, men nu har du fått det hoppas jag...
var hem till byn i söndags, men det var inte speciellt spännande..
Skicka en kommentar