lördag 20 december 2008

Goda julköttbullar

Varför inte göra köttbullarna några dagar innan julafton så blir du av med det? För hemmagjorda köttbullar är definitivt ett måste (i alla fall för mig). Jag har nu lagt mina i frysen (lägger du dem på en bricka och styckfryser kan du lägga över dem i en låda sedan och de blir lätt att få isär) och det är bara att värma på dopparedan! Smidigt! Jag använde mitt "vanliga" köttbullsrecept, men lade till 2 krm malen kanel och 1 krm malen kryddpeppar. Minskade lite på den andra pepparn, men var inte säker på att jag behövde det. Goda blev de i alla fall! :)

3 kommentarer:

enAnnan sa...

Mmmm nu blev jag sugen på köttbullar. Och håller med om att de ska vara hemmagjorda (inte bara till jul)

Anonym sa...

mm..jag vill åxå ha hemmagjorda köttbullar på julafton, men jag vet inte om jag orkar/hinner nu.. vi får se!

fruktsallad sa...

jag äter inte köpeköttbullar, så det är bara att stå och trilla. Går ju inte åt så mycket egentligen! :)