tisdag 30 december 2008

Varit på vift...

Det har inte blivit så mycket bloggande den senaste veckan. Vi har varit ute och flängt ett par dagar. Först var vi till min pappa och sov över. När vi väl var där passade vi på att besöka min kompis N och hennes familj. Det var trevligt att se hur de bor och hur stor lille A hade blivit! :) De bjöd på en smarrig tårta som maken vill ha till sin födelsedag sen!

Väl hos pappa lagade vi i ordning kycklinggratäng, bulgur och en stor grönsallad. Ett glas rött till det. Det var mysigt att vara där eftersom vi inte har varit där på länge. Inte lika mysigt att dotterns envisades med att vara vaken TRE timmar på natten! Till på köpet hade jag extremt ont i huvudet så det var inte bara att somna då hon äntligen sov igen... :(

Igår förmiddag åkte vi vidare till min mormor och morfar och som vanligt blev vi alldeles proppmätta efter en dag där. Vi blev bland annat bjudna på porterstek, jättegott! Det måste jag testa göra själv! Min kusin J och hennes familj dök också upp på eftermiddagen och det var kul att se barnen leka tillsammans (det var ett och ett halvt år sedan vi sågs...). På fredag kommer de till oss för att leka mer! Kul!

2 kommentarer:

nina sa...

låter mysigt!

Familjen Granath sa...

Hej vännen!
Ja det är fullt upp med alla besök kring jul..

Lördagen den 17 jan ska jag ventilera mitt ex arbete i Uppsala. Elin ska sova mellan fre-lör hos sina kusiner. Ev kan de också hämta henne på dagis redan på fredagen isåfall tänkte vi att vi kanske skulle kunna åka till Vänge bara med Ina redan på fredagen...dock ska jag ventilera på lör kl 9-14, men ett par timmar på fredagen skulle vara mysigt att ses:) Är ni hemma då? Hmm vi måste bara kolla med barnvakten osv men det skulle vara så trevligt att umgås!

Kram på er och visst fortsätter du med så god mat!!!