fredag 28 mars 2008

Kycklingfilé med morotstzatsiki


Tidigare i veckan blev det kyckling till middag. Jag penslade filéerna med soja och mango chutney och tillagade dem i ugnen, vid 225 grader, ca 20-22 minuter. Rostade squash, champinjoner, morot, palsternacka och kålrot i ugnen och serverade med en morotstzatsiki (även ris för den som ville). Mums. Nyttigt och gott efter påskens alla onyttigheter.

Morotstzatsiki:

1 grovt riven morot
ca 2 dl turkisk yoghurt
1 pressad liten vitlöksklyfta
salt, peppar

Blanda ingredienserna i en skål och låt stå i kylen en timme.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Åh, smarrigt smarrigt!! Ska testas i veckan!! Kram Hillis

M sa...

morotstzatziki lät spännande det lär jag testa

fruktsallad sa...

Hillis: Kul att se dig! Hoppas ni mår bra!

Magdalena: Ja, det får du göra, det är mumsigt!