Tidigare i veckan blev det kyckling till middag. Jag penslade filéerna med soja och mango chutney och tillagade dem i ugnen, vid 225 grader, ca 20-22 minuter. Rostade squash, champinjoner, morot, palsternacka och kålrot i ugnen och serverade med en morotstzatsiki (även ris för den som ville). Mums. Nyttigt och gott efter påskens alla onyttigheter.
Morotstzatsiki:
1 grovt riven morot
ca 2 dl turkisk yoghurt
1 pressad liten vitlöksklyfta
salt, peppar
Blanda ingredienserna i en skål och låt stå i kylen en timme.
Morotstzatsiki:
1 grovt riven morot
ca 2 dl turkisk yoghurt
1 pressad liten vitlöksklyfta
salt, peppar
Blanda ingredienserna i en skål och låt stå i kylen en timme.
3 kommentarer:
Åh, smarrigt smarrigt!! Ska testas i veckan!! Kram Hillis
morotstzatziki lät spännande det lär jag testa
Hillis: Kul att se dig! Hoppas ni mår bra!
Magdalena: Ja, det får du göra, det är mumsigt!
Skicka en kommentar