söndag 19 oktober 2008

Söndag igen då...

Tänk vad helgerna går fort! Redan slut. :( Nu väntar en extremt tuff vecka med utvecklingssamtal och kurs för mig samt planeringsdagar för maken. Vi kommer inte äta middag ihop förrän på fredag! Helt otroligt. Sedan följer dock en lite lugnare vecka då det är höstlov (fast jag jobbar några dagar...).

Igår åt vi fisksoppa och nybakt feta/olivbröd. Jag har länge längtat efter detta och äntligen blev det av!

Längtar du efter någon speciell maträtt nu? Eller något annat särskilt?

När jag köpte lördagsgodis till barnen suktade jag efter några dyra chokladpraliner på godisaffären. Det skulle inte vara helt fel någon helg!

3 kommentarer:

Jennie sa...

Åh vad gott med fisksoppa!! =)

En maträtt som jag längtar speciellt mycket efter just nu är min mammas fläskfilégryta med färsk pasta till! Den är helt underbar!

En annan sak jag längtar efter jättejättemycket är LUSSEKATTER!! Har varit sugen på den sedan förra julen.. Haha. Älskar lussekatter, så synd att vi i sverige har fått för oss att man bara kan äta under julen bara..! Måste baka det någon dag, det hade ju varit för mysigt!
Pepparkakor och julmust till det så är jag i sjunde himlen!

Kram, Jennie
www.kalasgott.blogg.se

Lisa sa...

känner igen det där. vi har haft två-tre veckor när vi bara sprungit om varandra här hemma. lite halvjobbigt, men det brukar lösa sig. nu har ju vi inga barn i och för sig... (;

fruktsallad sa...

jennie: Fläskfilégryta låter gott! Däremot inte lussekatter, för det gillar jag inte. Fast jag måste baka såna, det hör ju julen till! :) Andra får äta! ;)

lisa: Ja, vi tycker annars att det är viktigt att man äter middag tillsammans. Det är ett mysigt sätt att umgås. Men men, det är inte alltid det går!