fredag 10 oktober 2008

Fredagsmys

Äntligen fredag! Hurra! :) Restaurangbesöket igår med fd kollegorna var mycket trevligt. Vi blev så mätta. Jag föll mest för marinerad scampi och rökta räkor. Ostron var inget för mig!

Det blev hemmagjord pizza ikväll med dinkelbotten, tomatsås, rökt kalkon, bacon, stekta champinjoner och riven lagrad ost. Det var toppengott. Pizzasallad till förstås, det är ett måste.

Det blir ofta pizza eller tacos för oss på fredagar. Ganska vanligt med andra ord. Vad gillar du att äta på fredagar?

6 kommentarer:

Anna sa...

Tacos och kyckling är självklara fredagsfavoriter hos mig!! Annars gillar jag lasagne också.. fast det känns mer lördag tycker jag :)

Nina sa...

jag får sällan äta med familjen på fredagar eftersom jag slutar 20 VARJE fredag :( jättetrist.. så här i huset äts det väl oftast pizza på fredagar och själv äter jag nåt trist på jobbet.. =(

fruktsallad sa...

anna: ja, lasagne känns som lördag för mig med! ;) Lasagne och ett gott rött vin. Mmmm...

nina: gud så tråkigt att sluta så sent! Fredagen är bästa dagen då man kommer hem och får äta mysmat med familjen. Hoppas att det blir annorlunda för dig snart!

Hanna sa...

Hemmagjord pizza är så gott!! Jag tror inte att vi käkar något speciellt på fredagar, men jag vill att det ska vara något som går snabbt, men ändå lite roligare! =)

fruktsallad sa...

hanna: vi äter så enformigt på fredag (oxå lördagar). Tror vi har mer variation på vardagarna! :)

P. sa...

http://gladigrytan.blogspot.com/2008/09/gott-och-enkelt.html