torsdag 3 juli 2008

Så besviken!

Nej, jag är inte besviken på denna dag. Vi har kört runt i safariparken och tittat på delfinerna. Fast barnen har varit tröttare idag än igår. Dock är de glada över en varsin nyinköpt gosedjursdelfin. Delfinerna får sova i hotellsängen. Det går inte bra att sova hela familjen i ett och samma rum. Barnen vill inte somna innan föräldrarna så det blir tidiga kvällar för oss. I morgon styr vi kosan hemåt. Ska bli skönt!

Till besvikelsen! Jag glömde fota kvällens middag! :( Vi gick till Brasserie Charlies där de serverade grillbuffé med olika sorters kött och tillbehör. Mmm, det var så gott! Barnen hade en egen buffé med bl a pannkaka, köttbullar, prinskorv och pasta. Lekhörna efteråt. Perfekt! Synd att vi inte bor här för då skulle vi definitivt gå tillbaka fler gånger!

4 kommentarer:

dewdropia sa...

Kul att höra att ni trivs i "min stad" Norrköping och jag hör att ni har lyckats besökt två stycken helbra restauranger också :) Om ni fortfarande är kvar i Norrköping så tycker jag absolut att ni ska testa Forno Italiano på Kungsgatan och äta deras tapasrätter, väl tilltagna portioner (man blir dundermonstermätt på typ 3 st), mycket trevlig miljö personal och bra priser! det finns även annan mat som ungarna kanske tycker bättre om, typ världens godaste stenungsbakade pizza :) Andra superrestauranger är Bangkok Garden (Drottninggatan), Choys Garden (Nya Torget) om man gillar asiatiskt och kinesiskt eller Bacchus som ligger vid Filmstaden! Bacchus är norrköpings äldsta restaurang och ligger nere i en stor stenkällare (så mysig). Deras plankstek är berömd och den andra maten är också gourmetklass. Priserna är dock lite dyrare där :(

Måste också säga att jag gillar din blogg skarpt och har hämtat en hel del idéer därifrån :) Besök gärna min nystartade blogg (jag började med den imorse..*s*) på dewdropia.blogg.se

Ha det fint!

fruktsallad sa...

Tack så mycket för beröm! Blir såå glad! :)

Idag åkte vi hem från Norrköping. Typiskt, kanske borde jag ha ställt en fråga om restauranger innan vi åkte så hade vi vetat mer... Men men, vi är nöjda med de val vi gjorde. Dina tips låter bra de med! Hade gärna testat Forno Italiano!

Ha det bra! Ska kolla in din blogg också!

Minimalla sa...

Vad kul att höra! Jag får tacka för tipset :). Vi bor ju i Nkpg (ett stenkast från Charlies) men har aldrig varit där, har bara pratat om att gå dit. Nu får det bli ändring på det.
Hoppas ni får en fortsatt trevlig sommar!

fruktsallad sa...

minimalla: ja, gå dit! Förutom buffén verkade de ha en bra à la carte-meny också. De var verkligen barnvänligt, särskilt på sommaren verkade det som.

Trevlig sommar!