Perfekt som tilltugg till en fördrink eller en soppa. Eller på en buffé. Man kan fylla dem med det man tycker är gott, här hade jag bredbar fetaost, riven mager lagrad ost och hackade oliver. Fördelade fyllningen på ett tortillabröd och lade ett bröd ovanpå. Stekte sedan i torr panna tills osten smält. De ska serveras nygjorda, men det är ändå enklast att vänta en liiiiten stund innan de skärs upp. Och använd en ordentligt vass kniv.
Förslag på andra fyllningar:
- tapenade och riven mager lagrad ost
- getost, honung och ruccola
- rökt skinka, philadelphiaost och riven ost
- soltorkade tomater, oliver och riven ost
- pesto och riven ost
1 kommentar:
kommer ihåg att vi blivit bjudna på detta:) Gott, det blir tilltugg innan middagen ikväll. Idag ska vi laga Japanskt, biff Teryaki. Ska bli spännande. Till efterrätt har vi gjort en lite mer avancerad chokladkaka med mandlar och mörk choklad.
Trevlig helg!
Kram Granath
ps Nu är jag i v 14...
Skicka en kommentar