onsdag 20 februari 2008

Annars tuffar det på...

Försöker få i dottern flytande föda. Jordgubbsyoghurt och väldigt mild potatissoppa (mixad) har gått ner idag. Stackarn. Hon åt faktiskt lite mjuk frukt till mellis också. Brorsan hade för andra gången i sitt liv skurit fruktsallad, han var så stolt!

Anledningen till denna flytande föda är att hon trillade igår och spräckte ena framtanden. Finns inget att göra än att dra ut den. :( Det skär i mammahjärtat! Tänk på oss och håll en tumme i morgon vid tiotiden... Försöker intala mig själv att värre saker kan hända. Men jag tycker så fruktansvärt mycket synd om henne. Lillpluttan.

5 kommentarer:

meadagar sa...

Usch, jag ska tänka på er. Lycka till!

Det var inte länge sedan J tappade sin första tand och det var stort. Nu går han och väntar på att tand nummer två ska bli lös, men det dröjer nog.

Visst är det underbart att se när de är stolta över att ha fått göra något alldeles eget, som att skära fruktsallad. Det riktigt lyser om dem!

Anonym sa...

Kram till lilltufflan från J-J-H och J i Åland.....

linda sa...

hoppas det gick bra hos tandläkaren! tack för en underbar lunch och trevligt sällskap i går! har du fått lapp om klassfest??

Linda sa...

men du har du receptet på mackorna ngn stans här på bloggen med??

fruktsallad sa...

Tack för era kommentarer! Allt gick bra, eller så bra som det kan göra, för när man är två år ska man inte behöva kunna detta... :(

Linda: Tack själv! Bröden finns ännu inte på bloggen, men kanske kommer? Jag fick också inbjudan om klassfest idag...

Kram