måndag 18 februari 2008

Köttfärssås med kanel

Jag känner mig såå duktig. Första sportlovsdagen och jag har städat hela nedervåningen och gjort köttfärssås till lunch plus minst två middagar framöver. Känns skönt! Jag testade att ha i kanel i köttfärssåsen och det blev jättegott! Jag vågade inte ha i för mycket för jag ville att barnen skulle äta. Man får helt enkelt tillsätta efter egen smak. Jag gjorde min vanliga köttfärssås men uteslöt paprikapulver och chilipulver. Barnen åt! :)

Nu sitter jag här med en kopp kaffe och njuter av lite lugn och ro. Dottern har blivit lite knölig med middagssömnen, ibland ska hon INTE sova. Men, men tanke på att det var morgon här 5.30 i morse, så var det inte konstigt att hon ville sova idag. Bättre start på lovet hade väl varit att önska, men kanske i morgon? Vem vet?! ;)

Nu längtar jag efter att någon vill komma hit på middag så jag kan bjuda på en mycket smaskig sak som vi blev bjudna på igår hos min kompis N. Mums. Mer vill jag inte säga. Men jag fick i alla fall hålla bebis och det var mysigt! Tack för igår!

2 kommentarer:

meadagar sa...

Låter jättegott! Det ska jag prova nästa gång det blir köttfärssås.
Ha det bra! Kram!

Anonym sa...

Hej! Tack själv för i söndags! Jag kommer gärna och äter av det goda, åt lite nyss... Mycket mumsigt! A hälsar och tackar för leksaken, hans föräldrar nynnar på låten hela tiden... Kram N