Åh, jag älskar verkligen att gå hemma och vara ledig och laga till vad man känner för till lunch. Idag gjorde jag det enkelt för mig. Jag stekte på färdiga köttbullar till barnen och till mig kokade jag broccoli och brysselkål som jag sedan vände ner pesto, spagetti, tonfisk och tärnad avocado i. Mums. Smakade ljuvligt!
Pestopasta med tonfisk och avocado
1 portion
några broccolibuketter och brysselkål
1 portion kokt spagetti
1 msk pesto, gärna hemgjord
½ burk tonfisk i vatten
½ avocado, tärnad
salt, peppar
Koka broccoli och brysselkål i lättsaltat vatten. Häll av vattnet och rör ner spagetti och pesto. Blanda ordentligt. Vänd ner tonfisk och avocado. Salta och peppra.
1 kommentar:
Åh så gott och fräscht! Riktig vår-mat det här! :-)
Skicka en kommentar