tisdag 12 maj 2009

Sommarens söta


Oh, äntligen en ny bok av mina favoritsystrar.

I Sommarens söta bjuder Lisa och Monica på 180 söta recept för soliga dagar på stranden eller regniga dagar inomhus. Här finns allt från småkakor och mjuka kakor till nya och klassiska vetebrödsrecept, och naturligtvis har alla bär en given plats i sommarens pajer och tårtor.

Trots att jag har hundra miljoner recept på godsaker att testa kan jag inte låta bli att önska mig denna bok. Någon som redan har köpt den kanske?

Bild och källa: www.bokus.se

4 kommentarer:

bakmammorna sa...

Jag har hört att den ska vara lika bra som vinterns söta- och den älskar jag. ska helt klart köpa den!

Sandra drömkaka sa...

Oh ja de är underbara men har inte köpt den har kikat i den men vill först & främst köpa deras förra bakarbok, den är ju helt ljuvlig :)!

Idag har jag däremot inspirerats av en annan ljuvlig bakerska Leila Lindholm & ändrat på ett av hennes mumsiga recept :)

tina sa...

Den ligger faktiskt inslagen i min hall. Har som tradition att ge systrarnas fina bakböcker till mamman, och hon fyller passande nog år snart. Bläddrade lite i den och det ser lika fint ut som vanligt! Såg ut att du lagat curryrisotton, kul!

Danielle sa...

Jag tror jag ska beställe den på stört, jag har deras första och den är jättefin. Sommarkakor kan man aldrig få nog av ändå!