Dessa grönsaker är ett perfekt tillbehör och jag kan äta dem jämt! :) Mängderna får man själv anpassa efter hur många man är som ska äta...
Lägg i en långpanna:
färska champinjoner, delade
squash, grovt skuren
rödlök i klyftor
paprika i grova bitar, gärna olika färger
vitlök, hackad
Strö/häll över:
torkad basilika (eller annan örtkrydda), snåla inte
salt
2 tsk olivolja
2 tsk olivolja
2 tsk vit balsamvinäger
Blanda samman ordentligt. Tillaga i ugnen, 225 grader, ca 15-20 minuter.
Lägg på tomater, vanliga eller cocktail (använder du vanliga får du skära dem i grova bitar) och ugnsbaka ytterligare 15 minuter ungefär.
Lägg ruccola på ett stort fat och lägg på de varma grönsakerna när det är färdiga. Strö över rostade, saltade solrosfrön.
åh jag skäms för att brevet blev så sent!! glömde dessutom att lägga på det, men nu har du fått det hoppas jag...
SvaraRaderavar hem till byn i söndags, men det var inte speciellt spännande..